Accommodatie Sint Lievens 4 is gevestigd in een prachtig pand in Zierikzee. U bent op loopafstand verwijdert van alle stadsvoorzieningen en bezienswaardigheden van Zierikzee. De Sint-Lievensmonstertoren bevindt zich op de hoek van de straat. De accommodatie is dan ook een goed startpunt voor een mooie wandelroute. Bij accommodatie Sint Lievens 4 kunt u in alle rust genieten van uw verblijf in Zierikzee.

 

accommodatie omschrijving

Accommodatie Sint Lievens 4 is afgelopen jaar volledig gerenoveerd en verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud. Het appartement bevindt zich op de begane grond.

In de entreehal neemt u de linker deur. Het woon- en slaapgedeelte bevinden zich aan de voorzijde van het appartement. De woonkamer is voorzien van een bankstel en een televisie met kabelzenders. De studio beschikt over een ruim 2-persoons boxspring bed en kledingkast.

Aan de achterzijde vindt u de keuken en badkamer. De keuken is voorzien van een kookplaat met afzuigkap, koelkast met vriesvak, keukenblad met wasbak en combimagnetron. Voorts is de keuken uitgerust met een espressoapparaat, waterkoker, pannen, bestek, borden, glazen en overig eet- en drinkgerei.

Naast de keuken bevindt zich de badkamer met douche, toilet en wastafel.

De besloten tuin kunt u betreden via de keuken. In de tuin staat een loungeset, waarop u heerlijk kunt ontspannen.

 

zierikzee en omgeving

Monumentenstad Zierikzee is één van de meeste sfeervolle stadjes in Zeeland en heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen, zoals zwembad, bibliotheek, winkelvoorzieningen en diverse bezienswaardigheden. Accommodatie Sint Lievens 4 bevindt zich op enkele minuten afstand van het stadhuis en -museum, de korenmolens, Varreput en Dikke Toren. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Zierikzee eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast vindt u, op 20 minuten autorijden, de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Vanuit Zierikzee kunt u prachtige fietstochten maken. Er zijn fietsroutes verstrekt over het hele eiland. Een groot deel van de fietsroutes hebben schitterend uitzicht over de Oosterschelde.

Accommodatie Sint Lievens 4 heeft geen eigen parkeergelegenheid. U kunt uw auto parkeren op de hieronder genoemde gratis parkeerterreinen in het centrum van Zierikzee:

  • Havenpoort (straatnaam: Groene Weegje)
  • Hatfield (straatnaam: Haringvlietstraat)
  • Scheldestraat (straatnaam: Scheldestraat)
  • Hoofdpoort (straatnaam: Laan van Sint Hilaire)