Lange Sint Janstraat 

(reeds verhuurd voor onbepaalde tijd)

 

Midden in het centrum van Zierikzee staat deze schattige stadswoning van circa 80 m2. Recent is deze woning volledig gerenoveerd: nieuwe badkamer, nieuwe trap, nieuwe wanden boven (verbreding slaapkamers), nieuwe betegeling tuin, dakterras gecreëerd, nieuwe vloer, nieuw stucwerk, deurtjes keuken opnieuw gelakt en het volledige huis is geschilderd. De hele woning is bovendien ingericht met nieuwe meubels. Het huisje voelt zeer comfortabel aan.

 

omschrijving huisje

Wanneer u het huisje betreedt, komt u in de woonkamer terecht. De woonkamer is voorzien van een bank, zitstoel, televisie met kabelzenders en eethoek.

Vanuit de woonkamer kunt u de keuken betreden. De keuken is voorzien van een kookstel met afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser, wasmachine, keukenblad met wasbak, oven en magnetron. Voorts is de keuken uitgerust met een espressoapparaat, waterkoker, pannen, bestek, borden, glazen en overig eet- en drinkgerei.

De badkamer heeft een douche, wasbak en toilet.

De besloten tuin kunt u betreden via de keuken. Hier staan een tuinset en barbecue.

Op de eerste etage bevinden zich twee slaapkamers. Beide kamers hebben ruime tweepersoonsbedden. Vanuit de slaapkamer kunt u het dakterras betreden. Daar staat een ruime loungeset, waarop u heerlijk kunt ontspannen.

zierikzee en omgeving

Monumentenstad Zierikzee is één van de meeste sfeervolle stadjes in Zeeland en heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen, zoals zwembad, bibliotheek, winkelvoorzieningen en diverse bezienswaardigheden. Sint-Jan Huisje bevindt zich op enkele minuten afstand van het stadhuis en -museum, de korenmolens, Varreput en Dikke Toren. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Zierikzee eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast vindt u, op 20 minuten autorijden, de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen. Vanuit Zierikzee kunt u prachtige fietstochten maken. Er zijn fietsroutes verstrekt over het hele eiland. Een groot deel van de fietsroutes hebben schitterend uitzicht over de Oosterschelde.

Sint-Jan Huisje heeft voor toeristen geen eigen parkeergelegenheid. U kunt uw auto parkeren op de hieronder genoemde gratis parkeerterreinen in het centrum van Zierikzee:

  • Havenpoort (straatnaam: Groene Weegje)
  • Hatfield (straatnaam: Haringvlietstraat)
  • Scheldestraat (straatnaam: Scheldestraat)
  • Hoofdpoort (straatnaam: Laan van Sint Hilaire)

Wanneer u inwoner bent van Zierikzee, kunt u met uw parkeervergunning parkeren in de straat.