Aan de gezellige Venkelstraat, midden in het monumentale hart van voorzieningenstad Zierikzee, vindt u dit charmante appartement. De accommodatie is gelegen op loop- en fietsafstand van alle stadsvoorzieningen, bezienswaardigheden, de jachthaven en de Oosterschelde. Bij Pakhuis de Venkel kunt u in alle rust genieten van uw verblijf in Zierikzee.

 

accommodatie omschrijving

Pakhuis de Venkel verkeert in een goede staat van onderhoud en is door de jaren heen gerenoveerd. Het appartement bevindt zich op de tweede etage.  

In de entreehal gaat u rechtdoor de trap op naar de ingang van de zolder studio. Aan de linkerzijde bevinden zich het woon- en slaapgedeelte van de studio. De woonkamer is voorzien van een bankstel, televisie met kabelzenders en eethoek. De studio beschikt over een ruim 2-persoons boxspring bed en kledingkast.

Aan de rechterzijde vindt u de keuken en badkamer. De keuken is voorzien van een kookplaat met afzuigkap, koelkast met vriesvak, keukenblad met wasbak en magnetron. Voorts is de keuken uitgerust met een espressoapparaat, waterkoker, pannen, bestek, borden, glazen en overig eet- en drinkgerei.

Naast de keuken bevindt zich de badkamer met douche, toilet en wastafel.

 

zierikzee en omgeving

Monumentenstad Zierikzee is één van de meeste sfeervolle stadjes in Zeeland en heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen, zoals zwembad, bibliotheek, winkelvoorzieningen en diverse bezienswaardigheden. Pakhuis de Venkel bevindt zich op enkele minuten afstand van het stadhuis en -museum, de korenmolens, Varreput en Dikke Toren. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Zierikzee eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast vindt u, op 20 minuten autorijden, de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen. Vanuit Zierikzee kunt u prachtige fietstochten maken. Er zijn fietsroutes verstrekt over het hele eiland. Een groot deel van de fietsroutes hebben schitterend uitzicht over de Oosterschelde.

Pakhuis de Venkel heeft geen eigen parkeergelegenheid. U kunt uw auto parkeren op de hieronder genoemde gratis parkeerterreinen in het centrum van Zierikzee:

  • Havenpoort (straatnaam: Groene Weegje)
  • Hatfield (straatnaam: Haringvlietstraat)
  • Scheldestraat (straatnaam: Scheldestraat)
  • Hoofdpoort (straatnaam: Laan van Sint Hilaire)