Accommodatie Vijf Koningen is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Zierikzee. U bent op loopafstand verwijdert van alle stadsvoorzieningen en bezienswaardigheden van Zierikzee. De accommodatie is dan ook een goed startpunt voor een mooie wandelroute. Bij Vijf Koningen kunt u in alle rust genieten van uw verblijf in Zierikzee.

 

accommodatie omschrijving

Accommodatie Vijf Koningen is afgelopen jaar volledig gerenoveerd en verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud. Het appartement bevindt zich op de begane grond.

Wanneer u in de entreehal bent, vindt u aan de rechterzijde de ingang naar het appartement. Vanuit daar komt u in de studio terecht. De woonkamer is voorzien van een bank, flatscreen-televisie met kabelzenders en eethoek. Het slaapgedeelte beschikt over een ruim 2-persoons boxspringbed en kledingkast.

De keuken is voorzien van een kookstel met afzuigkap, koelkast met vriesvak, keukenblad met wasbak en magnetron. Voorts is de keuken uitgerust met een espressoapparaat, waterkoker, pannen, bestek, borden, glazen en overig eet- en drinkgerei.

Naast de keuken bevindt zich de badkamer met douche, wasbak en toilet.

Naast de ingang van de accommodatie staat een buitenzitje waar gebruik van kan worden gemaakt.

 

zierikzee en omgeving

Monumentenstad Zierikzee is één van de meeste sfeervolle stadjes in Zeeland en heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen, zoals zwembad, bibliotheek, winkelvoorzieningen en diverse bezienswaardigheden. Accommodatie Vijf Koningen bevindt zich op enkele minuten afstand van het stadhuis en -museum, de korenmolens, Varreput en Dikke Toren. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Zierikzee eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast vindt u, op 20 minuten autorijden, de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Vanuit Zierikzee kunt u prachtige fietstochten maken. Er zijn fietsroutes verstrekt over het hele eiland. Een groot deel van de fietsroutes hebben schitterend uitzicht over de Oosterschelde.

Accommodatie Vijf Koningen heeft eigen parkeergelegenheid. Deze bevindt zich aan de overkant van de straat, bij het bord ‘Parking RB Hotel’. Wanneer deze parkeerplaats vol is, kunt  u gebruikmaken van de hieronder genoemde gratis parkeerterreinen in het centrum van Zierikzee:

  • Havenpoort (straatnaam: Groene Weegje)
  • Hatfield (straatnaam: Haringvlietstraat)
  • Scheldestraat (straatnaam: Scheldestraat)
  • Hoofdpoort (straatnaam: Laan van Sint Hilaire)