rb hostel

Het RB Hostel is een warme, gastvrije plek in Zierikzee. Het heeft een geweldige centrale locatie in een prachtige omgeving. Het RB Hotel heeft alles voor de échte hostelervaring: compacte slaapkamers, een gezamenlijke woonruimte, keuken en tuin.

 

De accommodatie biedt gratis WiFi, rookvrije kamers en versneld in- en uitchecken door middel van sleutelkluisjes. De hotelkamers bevinden zich op de eerste en tweede etage van het hotel. Er zijn een aantal hotelkamers met een eigen badkamer en een aantal hotelkamers met een gedeelde badkamer in de hal. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt.

 

woonruimte en keuken

De keuken van het RB Hostel is van alle gemakken voorzien. Er zijn een aantal koelkasten en vriezers, kookplaten, magnetrons en een oven. Voorts is de keuken uitgerust met een espressoapparaat, waterkoker, pannen, bestek, borden, glazen en overig eet- en drinkgerei. Er kan tot 22.00 uur 's avonds gebruik worden gemaakt van de keuken. De woonkamer van het hotel heeft een echte huiskamersfeer. 

hostelkamers

Eenpersoonskamer met een wastafel, flatscreen tv en kledingkast. Er is een badkamer in de hal die gedeeld wordt met twee andere hotelkamers.

Eenpersoonskamer met gedeelde badkamer in de hal. De kamer heeft een kledingkast, wastafel met spiegel, zitstoel, Nespresso koffieapparaat met cups en een flatscreen televisie. 

Eenpersoonskamer met eigen douche, toilet en wastafel. De kamer heeft een flatscreen televisie, kledingkast , kapstok en zitstoel. 

Ruime tweepersoonskamer met eigen kitchenette, douche, toilet en wastafel. De kamer heeft een kledingkast, mini-koelkast, waterkoker, ventilator, televisie en eethoek. 

Tweepersoonskamer met gedeelde badkamer in de hal. De kamer heeft een kledingkast, wastafel met spiegel, zitstoel, flatscreen televisie en kapstok.

zierikzee en omgeving

Monumentenstad Zierikzee is één van de meeste sfeervolle stadjes in Zeeland en heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen, zoals zwembad, bibliotheek, winkelvoorzieningen en diverse bezienswaardigheden. Het RB Hotel bevindt zich op enkele minuten afstand van het stadhuis en -museum, de korenmolens, Varreput en Dikke Toren. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Zierikzee eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast vindt u, op 20 minuten autorijden, de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Vanuit Zierikzee kunt u prachtige fietstochten maken. Er zijn fietsroutes verstrekt over het hele eiland. Een groot deel van de fietsroutes hebben schitterend uitzicht over de Oosterschelde.

Het RB Hotel heeft eigen parkeergelegenheid. Deze bevindt zich aan de overkant van de straat, bij het bord ‘Parking RB Hotel’. Wanneer deze parkeerplaats vol is, kunt  u gebruikmaken van de hieronder genoemde gratis parkeerterreinen in het centrum van Zierikzee:

  • Havenpoort (straatnaam: Groene Weegje)
  • Hatfield (straatnaam: Haringvlietstraat)
  • Scheldestraat (straatnaam: Scheldestraat)
  • Hoofdpoort (straatnaam: Laan van Sint Hilaire)