Accommodatie Drie Wijzen is uniek met direct zicht op de Oude Haven en de Zuid-Havenpoort. Dit Rijksmonument, gebouwd in 1650, is gelegen in hartje Zierikzee met diverse terrasjes aan de voorzijde en het Havenpark direct om de hoek. Het is een prachtig appartement met een schitterend uitzicht.

 

accommodatie omschrijving

Accommodatie Drie Wijzen is afgelopen jaar volledig gerenoveerd en verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud. Het appartement bevindt zich op de tweede etage.

Wanneer u in de entreehal bent, gaat u rechtdoor de trap omhoog. Daar vindt u de ingang naar accommodatie Drie Wijzen.

Aan de linkerzijde vindt u de slaapkamer en woonkamer. De woonkamer is voorzien van een bank, flatscreentelevisie met kabelzenders en eethoek. De slaapkamer beschikt over een ruim 2-persoons boxspringbed en kledingkast.

Aan de rechterzijde bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van een kookstel met afzuigkap, koelkast met vriesvak, keukenblad met wasbak en magnetron. Voorts is de keuken uitgerust met een espressoapparaat, waterkoker, pannen, bestek, borden, glazen en overig eet- en drinkgerei.

Naast de trap bevindt zich de deur naar de zolder. Hier staat een ruim 2-persoonsbed en een kinderbedje.

Naast de keuken bevindt zich de badkamer met douche, wasbak en toilet.

 

zierikzee en omgeving

Monumentenstad Zierikzee is één van de meeste sfeervolle stadjes in Zeeland en heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen, zoals zwembad, bibliotheek, winkelvoorzieningen en diverse bezienswaardigheden. Accommodatie Drie Wijzen bevindt zich op enkele minuten afstand van het stadhuis en -museum, de korenmolens, Varreput en Dikke Toren. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Zierikzee eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast vindt u, op 20 minuten autorijden, de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen. Vanuit Zierikzee kunt u prachtige fietstochten maken. Er zijn fietsroutes verstrekt over het hele eiland. Een groot deel van de fietsroutes hebben schitterend uitzicht over de Oosterschelde.

Accommodatie Drie Wijzen heeft geen eigen parkeergelegenheid. U kunt uw auto parkeren op de hieronder genoemde gratis parkeerterreinen in het centrum van Zierikzee:

  • Havenpoort (straatnaam: Groene Weegje)
  • Hatfield (straatnaam: Haringvlietstraat)
  • Scheldestraat (straatnaam: Scheldestraat)
  • Hoofdpoort (straatnaam: Laan van Sint Hilaire)